Ο Κανέλλος Γαρμπής στον Κένταυρο Λιβαδειάς!

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφικών του κινήσεων για φέτος, αποκτώντας τον Κανέλλο Γαρμπή, κάνοντας ένα ακόμα ”μπαμ” στα δεδομένα του τοπικού μπάσκετ και ειδικότερα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Με την απόκτηση και του Γαρμπή, ο Κένταυρος δείχνει ξεκάθαρα πως στοχεύει στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς έχουν προηγηθεί ακόμα οι μεταγραφές των Δημητριάδη, Ματζιώρη, Κοϊτσάνου και Θεοφανόπουλου!

Ο Κανέλλος Γαρμπής αναμένεται να δώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του, καθώς επρόκειτο για ένα παίκτη με παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες, αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Αμερική, στη G-League με τους Wisconsin Herd, τη θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπάκς!

Η ομάδα της Λιβαδειάς αναφέρει σε ανακοίνωση της: ”Ο Κένταυρος Λιβαδειάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Κανέλλου Γαρμπή (1992, 1.83 μ.), στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας. 

Ο 30χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η Δόξα Λευκάδας, ο Αρκαδικός, ο Δούκας, η Ιρπίνια στην Ιταλία (Serie C), ενώ τη σεζόν 2019-20 έπαιξε στη G-League με τους Wisconsin Herd, τη θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπάκς”.

Σχετικά